Gratis kontorplads hos YourWaves. Hjælp os med at finde den rette.

  • Posted on 30th November 2011,
  • written by
Gratis kontorplads hos YourWaves. Hjælp os med at finde den rette.

I YourWaves er vi begyndt fra bunden. Uden hjælp og sparring fra andre, var vi ikke kommet så langt som vi er. Vi startede vores virksomhed i en fugtig kælder, men det var nok til at få os på sporet. Nu vil vi give tjenesten videre og tilbyder en arbejdsplads til en person som har brug for et sted at starte op. Helt gratis.

Pay it forward

“Pay it forward” er navnet på et simpelt princip. Ved at gøre en god gerning forventer man at den en dag gives videre. Ved at tilbyde en arbejdsplads til en ny entreprenør, føler vi at vi giver noget videre. Iværksætteri er nødvendigt for vækst i samfundet og det er derfor vigtigt at vi hjælper hinanden i iværksættermiljøerne.

Vi håber også at du vil hjælpe os med at sprede budskabet, så vi kan tilbyde pladsen til den helt rigtige. Vi har lavet en printervenlig PDF-version af opslaget, hvis du har et relevant sted at hænge den op – f.eks. på dit uddannelsessted.

Hent PDF

Hvem er vi?

YourWaves består af Martin og Torben. Vi arbejder med digital kommunikation. De fleste af vores kunder har indtil nu været musikere og virksomheder med tilknytning til musik- og kulturområdet. Vi brænder for iværksætteri, innovation og kulturformidling. Vi bor på Vesterbro, et stenkast fra Enghave plads i et af byens mest levende og kreative områder. Her deler vi lokaler med pladeselskabet Tigerspring.

Se mere om os her her.

Hvem kan få pladsen?

Vi har to krav: 1.) At vi tror på det projekt eller den ide man arbejder på 2.) At man mangler et sted at arbejde. Vi er åbne for alle mulige typer af projekter og mennesker – jo mere vi kan lære af hinanden, jo bedre. Hvis vi synes henvendelsen er relevant, indkalder vi til en uformel samtale.

Hvad er det nøjagtig vi tilbyder?

Arbejdspladen er i første omgang ledig i frem til sommeren 2012. Der er et bord, en stol, en lampe, reolplads og internet til rådighed. Vi har et lille tekøkken med køleskab og en mikrobølgeovn og der er mulighed for at låne et mødelokale. Man kommer til at sidde i samme lokale som os og det håber vi vil give anledning til masser af sparring og ideudveksling.

Adressen er:
Sankelmarksgade 11, st.
1676 København V 

Hvad skal man gøre?

Hvis man er interesseret i pladsen, skal man blot skrive os en kort e-mail, hvori man kort fortæller lidt om sig selv, sin baggrund, sine ambitioner, sine mål og sit projekt eller sin ide.

Ansøgningsfrist: 14. dec. 2011

Skriv til martin@yourwaves.dk eller ring på 20 91 21 94 (Også hvis du bare har et spørgsmål).

Mvh

Torben og Martin