YourWaves har fået ny visuel identitet og nyt website

  • Posted on 20th November 2011,
  • written by
YourWaves har fået ny visuel identitet og nyt website

Det er en stor begivenhed for en virksomhed som vores, at få et nyt logo og et nyt website og vi har glædet os til at vise det frem. Bag de to tiltag ligger en masse arbejde og tanker. Vi har brugt lejligheden til at få strammet op og rettet ind og vi håber, at den nye visuelle identitet kan være med til at fortælle historien om en virksomhed i fremdrift.

En virksomhed med en sag!

Vi laver hvad vi laver, fordi vi brænder for det. Det er kernen i god iværksætteri. Uden gejst og passion fejler man. Vi vil mere, end bare at drive en succcesfuld virksomhed – vi vil gøre en forskel. Derfor er vi startet op indenfor musik- og kulturområdet. Vi opfatter kultur som mere end bare adspredelse og den lille havfrue og vi mener, at kulturen er mere værd end de fleste har forstået. Kultur er det, der omgiver os, det der stimulerer os, det der inspirerer os og noget, der hjælper os med  at danne meninger og foretage valg. Kulturen er det vi som mennesker definerer i forhold til, det der gør hverdagen til at holde ud og det, der skabe glade og mening i livet.

Den er derfor vigtigt at værne om og værd at investere i. Ikke kun for kulturens egen skyld, men fordi det kan give afkast på en masse andre fronter – også økonomisk.

De holdninger vil vi gerne gøre tydeligere fra nu af. Tips og tricks vil gradvist blive skiftet ud med inspiration og meninger. Vi vil stadig være gavmilde og vi mener fortsat at deling af viden og ideer er et effektivt redskab til at skabe netværk og få opmærksomhed,. Som en del af virksomhedens udvikling, vil vi gerne hive det et niveau op. Vi håber at du stadigvæk har lyst til at følge med, kommentere, dele og interagere de steder vi er aktive.

Nyt site, nyt logo, visuel identitet og ny stil

Siden sommerferien har vi været i gang med at lave en ny hjemmeside. Så lang tid tager det normalt ikke. Vi har benyttet lejligheden, til at tage et tiltrængt kig på vores egen virksomhed og vender nu tilbage som en ny, forbedret, stolt og mere moden virksomhed. Vi beklager stilheden så længe.

Ydelserne er de samme. Vi er bare blevet bedre til at forstå, hvad det er, vi kan tilbyde. Paraplyen hedder “Digital kommunikation” og dækker over en masse forskellige måder at få et budskab fra en afsender til en modtager på internettet. F.eks. laver vi hjemmesider, vejleder om strategi, sætter profiler op og hjælper vores kunder med koncepter og ideer – især hvis de er friske på at gøre noget nyt og anderledes.

En mere moden virksomhed

Vi lavede mange små opgaver de første år af virksomhedens eksistens. Efterhånden som vi har udvidet vores netværk og kompetencer og hævet vores ambitioner er vi også begyndt at indgå i større projekter og arbejde for større kunder. Det passer os rigtig godt og det vil vi gerne afspejle i vores kommunikation. Det nye logo, det nye site og den nye kommunikationsstrategi, som vi ruller ud sammen indlægget her, er alt sammen en del af dette nye budskab. Vi ser det selv som en del af at blive en mere moden virksomhed. Klogere og mere erfarne er vi i hvert fald. Det håber vi vores nye tilstedeværelse kan afspejle.

Hvis vi mødes derude i den virkelige verden, kan du i øvrigt også få en af vores nye elegante visitkort.