Kultur, inspiration og iværksætteri

YourWaves tilbyder foredrag og workshops til virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og kunstnere. Virksomheden er et partnerskab imellem Martin Ibsen og Torben Eik, der tilsammen arbejder med kultur, musik, formidling, digital kommunikation, undervisning, konceptudvikling og iværksætteri i en række andre sammenhænge. Vi holder til i København og Aarhus.

Se mere om os på :

www.martinibsen.dk
www.trbnk.dk

YW-mini

Vi interesser os for måden kultur opstår, spredes, forbruges og formidles

Vores mål er at hjælpe kulturen ind i den nye digitaliserede medievirkelighed. Vores interesse ligger i de nye muligheder internettet og de sociale medier har skabt og hvordan de har forandret måden kunst og kultur opstår, spredes, forbruges og formidles. Vi synes de nye medier og platforme har skabt et hav af spændende muligheder, som langt fra udnyttes til fulde. Det skyldes ofte at man er bange eller forvirret og laver større barireren overfor de nye medier end man behøver være. Vi vil gerne inspirere vores kunder – og kulturlivet i det hele taget – til at komme igang med alt det nye og hjælpe dem med at få nye ideer og udvikle koncepter, der passer til lige netop dem.

Inspiration

Den nye medievirkelighed er fuld af farer. Det anerkender vi og det er dem vi ønsker at hjælpe med at undgå. Vi har stor viden og erfaring med de udfordringer den moderne kulturaktør står overfor og bestræber os på at hjælpe dem med at overkomme dem. Med tiden har vi opdaget, at en af de bedste måder vi kan hjælpe på, er ved at skabe tryghed og inspiration. At fjerne ubegrundet frygt og vise vejen fremad med eksempler, ideer og et positivt sind. Vi tror alle kan være med, hvis de er motiverede nok og det er den motivation vi gerne vil skabe.

Iværksætteri, kommunikation og digital teknologi

Vi brænder begge for iværksætteri, kommunikation og digital teknologi, ligeså meget som vi elsker at bo i et land med et bredt og alsidigt kulturtilbud. Vi har begge en baggrund i musikbranchen, hvor vi har arbejdet med forskellige aspekter at digitaliseringen. Især kommunikation, netværk og formidling. Da vi selv startede en virksomhed i 2009, tændtes også en stærk lidenskab for iværksætteri og enerepenturskab. Vi tror på, at øget fokus på iværksætteri i de kulturelle sfærer kan skabe bedre betingelser for kulturen og være med til at bringe den sikkert ind i fremtiden med forbedrede betingeler for både udøvere, skabere og forbrugerne. Vi deler derfor gerne vores erfaringer og holdninger med iværksætteri igennem foredrag, oplæg og workshops.

Historie

Virksomheden har eksisteret siden 2009, hvor vi begge var i gang med at afslutte vores uddannelser. I starten arbejdede vi både som rådgivere, undervisere og ydede teknisk hjælp til design og opsætning af webplatforme og hjemmesider. Siden har vi skåret ind til benet og koncentrer os nu primært om foredrag og workshops. Derudover fungerer virksomheden også som en projektplatform og en kreativ legeplads, hvor vi igangsætter egne projekter og koncepter og deler vores tanker, ideer og passion med omverden.

Se eksempler fra vores kunde- og projektportefølje her.

.

Yourwaves_FinalEdit3

Foto: Rasmus G. Sejersen