Michael Falch

Michael Falch kom til os med et ønske om at blive bedre til at bruge og forstå de sociale medier. Han stod overfor udgivelsen af albummet “Fodspor i Havet” – et album med hvilket han ønskede at henvende sig til et yngre og mere akademisk publikum. Han havde en ide om, at de sociale medier var et godt sted at nå denne demografi, men vidste ikke hvordan han skule komme i gang.

At få det bedste ud af de eksisterende fans

Igennem en lang karriere havde Michael derudover samlet en stor og loyal fanskare. De hungrede efter at komme tættere på deres idol på de sociale medier og der var allerede oprettet snesevis af uofficielle grupper og fansider på Facebook, som han ikke selv have kontrol eller overblik over. Det blev vores opgave at hjælpe med at samle og strukturere aktiviteterne på de sociale medier og sørge for at arbejdsbyrden blev overkommelig og meningsfuld, så Michael selv kunne varetage den.

Vi er især stolte af bloggen, som vi startede sammen med ham. Som forfatter til flere bøger var han både motiveret og kvalificeret til at kaste sig ud i hvervet som blogger. Bloggen bliver brugt til at skrive om alt fra kommende udgivelser til turnelivet og der har fra starten været god respons og mange besøg fra fans og interesserede.

Resultater

Siden vi slap ham, er Michael Falch blevet ved med at bruge de sociale medier. Både som en direkte kommunikationskanal til sine fans og som et sted at skabe og sprede indhold, f.eks. billeder og videoer, der skaber interesse for udgivelser og koncerter.

Albummet “Fodspor i Havet” blev en stor salgssucces og Michael oplevede bla. et stort antal forudbestillinger, der gjorde at det fysiske album var udsolgt få dage efter sin release. Derudover har skriverierne på bloggen været med til at danne rammerne for hans seneste bog “Trækruter”.

Vi er meget stolte af hvad vi fik sat igang. Se selv:

michaelfalch.blogspot.com
www.facebook.com/Falchmichael
twitter.com/michaelfalch
youtube.com/user/michaelehlertfalch