Michael Møller

D. 5. november 2011 kunne musikeren Michel Møller tage hjem fra Danish Music Awards med en statuette under armen. “Årets Innovatør” står der på prisen. Begrundelsen for at valget faldt på ham, var den succesfulde inddragelse af crowd funding i forbindelse med projektet “A month of Unrequited Love”. Vi er meget stolte af at have været med i projektet.

Crowd funding

Crowd funding kan oversættes til brugerfinanciering. Det går helt enkelt ud på at lade interesserede brugere betale for et produkt, via internettet, inden det er færdigt. På den måde kan brugerne være med til at muliggøre et projekter, der ellers ville have svært ved at klare finde finansiering. Netop dette opnåede Michael Møller i dette tilfælde.

31 sange om ugengældt kærlighed

Michael Møller offentliggjorde i maj måned 2011 en sang om ugengældt kærlighed om dagen i alle månedens 31 dage. Det blev lagt til afspilning og download på sitet amonthofunrequitedlove.com. Et site, som YourWaves står bag. Sitet er bygget på det sociale blogging-koncept Tumblr. Da måneden var omme var det op til brugere at skyde penge i projektet, så det blev muligt at udgive sangene på hhv. tredobbelt vinyl og dobbelt-CD. En udgivelse, som ville have været svær at få et pladeselskab med på.

 

Læs mere om projektet på vores blog.

Læs om prisen på Gaffa.dk