Musikparlamentet

Begge partnere har været med i Musikparlamentet siden det blev stiftet i 2008 og er i dag blandt de drivende kræfter i foreningen. Torben er således i sommeren 2011, udpeget til daglig leder, mens Martin besidder en plads i bestyrelsen.

Hvad er Musikparlamentet?

Musikparlamentet er en non-profit forening, der arbejder for at skabe udvikling og innovation i dansk musikliv og den danske musikbranche. Det sker ved at arrangere debat-arrangementer og vidensdeling, men vi arrangerer også koncerter, skaber netværk og lave forskellige typer af samarbejder med organisationer og virksomheder inenfor musik- og kulturlivet. F.eks. laver vi hvert år en stor innovationskonkurrence i samarbejder med SPOT Festival.

At gøre en forskel indefor musikken

I YourWaves arbejder vi imod mange af de samme mål som Musikparlamentet. Udvikling, nytænkning, løsninger og innovation i musik- og kulturlivet. Vi er trætte af at høre om kriser og dårlige tider og er ikke typerne, der sidder på vores hænder. Arbejdet i Musikparlamentet går derfor godt i spænd med vores drøm og ambition om at gøre en forskel indenfor kulturen.

Igennem vores arbejde i Musikparlamentet har vi således skabt os et stort netværk i musikbranchen. Både i organisationerne, hos pladeselskaberne, i festivalmiljøet og blandt musikere, men vi har også skabt et stort netværk af studerende og nyudklækkede musikbrancheaktører.

En forening i vækst

I løbet af sin levetid er Musikparlamentet vokset fra fem oprindelige initiativtagere til over 25 frivillige, en lokalafdeling i Aarhus og en ekstern bestyrelse. At være en voksende forening, der genre vil have en stemme i debatten og et genkendeligt brand, er en kommunikationsmæssig og organisatorisk udfordring. Mange af udfordringerne løser vi ved at bruge Internettet og de sociale medier – både til ekstern og intern kommunikation. Vi afholder 10-14 arrangementer om året, der hver trækker imellem 80 og 15o gæster.

Vi er meget stolte af resultatet og vil derfor gerne vise det frem her på siden. Vi deler gerne erfaringer fra vores arbejde.

 

Se mere på Musikparlamentet.dk