Veto

Vi var meget beærede da vi fik chancen for at arbejde med Veto. Både fordi de laver musik, som vi holder af i virksomheden, men også fordi det er et band, der fra starten har været fremsynede og gode til at bruge internettet til at skabe værdi for fans verden over. I en serie af workshops hjalp vi bandet med at udvikle ideer og finde inspiration til udgivelsen af deres nyeste album.

Veto stod ligesom mange andre bands, overfor en masse udfordringer i forbindelse med udgivelsen af deres musik. Hvordan gør man brug af internettet og de strukturer der spreder musik fra bruger til bruger? Veto har været så velsignede at blive spillet på P3 – Danmarks største radiokanal for unge. Det har været afgørende for at bringe dem til det sted de er idag, men hvad sker der den dag radioen ikke længere er interesseret i at spille musikken? Hvordan udnytter, udbygger og aktiverer man de netværk man har direkte adgang til på internettet og de sociale medier? Er der måder at udgive sin musik på, som er mere egnede til den digitale sfære end singler og albums? Hvordan øger man omsætningen med digitalt salg? Hvordan skaber man produkter, der er værd at betale for og hvordan styrer man det hele som et lille band der også skal skrive og spille musik for at overleve?

Vi havde nogle inspirerende workshops samme med musikerne og tog på en lærerig rejse igennem det digitale medielandskab.

Besøg: vetonet.dk