Arbejdsplads på kreativt iværksætterkontor til leje

  • Posted on 23rd February 2013,
  • written by
Arbejdsplads på kreativt iværksætterkontor til leje

 

Mangler du en arbejdsplads i et kreativt iværksættermiljø i København? Torben søger en kontorkollega (eller måske to).  

Hvis du er iværksætter eller selvstændig og mangler et kontor at arbejde på i København, skal du læse videre. Vi har et en eller to pladser til leje på et lille kontor på Vesterbro, som vi håber at kunne tilbyde til en ligesindet. Torben, der udgør Sjællandsafdelingen af YourWaves, er alene på kontoret og vil gerne have tilført ny energi og kollegialitet.

Indtil nu har vi delt lokalet med startup-virksomheden Running Copenhagen. Det har givet anledning til masser af god sparring, networking og iværksætternørderi. Derfor søger Torben nu en ny sambo til kontorlokalet.

Vi tilbyder én eller to møblerede arbejdspladser i et hyggeligt gammelt lokale på Vesterbro - 50 m fra Enghave plads. Der er adgang til mødelokale og køkken. Ud over Torben deles kontoret med pladeselskabet Tigerspring.

Vi lægger stor vægt på at det er et meningsfuldt match. Pladsen er derfor ikke til leje til hvem som helst. Kravet er at vi kan få noget ud af hinanden, hvad enten det er faglig sparring, netværk eller direkte samarbejde. Prisen er 1.750 kr. pr. md. for en enkelt plads og og 2.250 kr. pr. md. hvis i er to. Pladsen er ledig pr. 1. april 2013.

Hvis du er interesseret eller vil vide mere om arbejdspladsen eller om Torben, kan du skrive til torben@yourwaves.dk eller ringe på tlf. 21 68 27 49